Skip to main content

Afstuderen bij Chamlon

Vacature


Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerplek binnen een internationale organisatie? Wil jij samen met ons een merk bekend maken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van marketing? Neem dan contact met ons op dan gaan we graag met je in gesprek.

Over de functie

Als (afstudeer) stagiair(e) bij Chamlon ga jij aan de slag in een gezellig team om samen met ons een merk op te zetten en het op de markt brengen van diverse huishoudelijke artikelen. Tijdens het afstuderen werk je aan jouw opdracht waarbij je de bevindingen gelijk in de praktijk kunt brengen. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn content schrijven voor de website en social media, resultaten hiervan analyseren, strategie ontwikkelen en de juiste doelgroep targetten. Jij weet als geen ander hoe je de beoogde doelgroep moet enthousiasmeren, interesseren en overtuigen.

Over Chamlon

Welkom bij Chamlon! Chamlon is een fabrikant van huishoudelijk producten voor Premium merken. In onze productievestiging, in Ootmarsum, vervaardigen wij schoonmaak- en reinigingsproducten. Onze producten worden gebruikt in verschillende markten en vele landen over de hele wereld.

Beschik jij over het volgende profiel?

  • Je bent student hbo- marketing, creative business, communicatie, ondernemerschap en retail management of commerciële economie;
  • Draagt creatieve ideeën aan en denkt proactief mee;
  • Ervaring met Amazon mooi meegenomen (geen pré);
  • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Je bent beschikbaar voor 4 tot 6 maanden;

Bovenal zoeken we iemand die enthousiast is en zin heeft om deze uitdaging te laten slagen.

Wat zetten wij daar tegenover?

Een waanzinnige leerzame, afwisselende en uitdagende afstudeerperiode binnen een internationaal bedrijf met vergoeding. Geen dag is hetzelfde bij Chamlon. Je gaat aan de slag in een fijn team met gezellige collega’s die je ook de nodige begeleiding geven bij je afstuderen. 

Contact informatie

Aarzel niet en neem contact met mij op.

Carla Fox is telefonisch te bereiken op 0541 283000 of per e-mail foxcDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mijn collega’s en ik leren je graag kennen.

Stuur je sollicitatie naar Carla, via foxcDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.