Skip to main content

Kwaliteit en Conformiteit

Het hebben van gecertificeerde managementsystemen verzekerd de veiligheid van de klant en borgt de gebruikerstevredenheid

Ons doel is om hoogwaardige en foutloze producten te vervaardigen en onze klanten zekerheid te bieden. Van de ontwikkeling van nieuwe producten, via de ontvangst van goederen tot de eindcontrole, we zorgen ervoor dat onze producten in elke fase aan de vereiste criteria voldoen.

Kwaliteit managementsysteem

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Allereerst maakt het onze kwaliteitsperceptie tastbaar. Vervolgens geeft het structuur aan onze inzet om onze bedrijfsprocedures en -prestaties continu te verbeteren en een stabiele product- en servicekwaliteit te garanderen. Alles om onze klanten gecentraliseerd te krijgen en te allen tijden te focussen op klanttevredenheid. Ons doel is om van onze klanten de winnaars te maken.


OEKO-TEX gecertificeerd

Al het textiel dat wij vervaardigen kunnen wij leveren met een OEKO-Tex certificering. Dit garandeert dat onze producten veilig in gebruik zijn en geen gevaarlijke chemicaliën bevatten. Steeds meer consumenten zullen het OEKO-Tex logo herkennen en dit geeft extra vertrouwen. We hebben ook een OEKO-Tex Leather-certificering voor onze producten van natuurlijk zeemleer.


Productconformiteit en productveiligheid

Productveiligheid en conformiteit en wettigheid is de meest fundamentele eis die klanten van ons mogen verwachten. We erkennen ook dat nationale en internationale regelgeving voor non-food steeds complexer wordt. Tegelijkertijd stellen analytische detectiemethoden en -technieken laboratoria en consumentenrechtenorganisaties in staat lagere concentraties van stoffen te vinden. Voor ons is het duidelijk, dat we niet alleen in lijn willen zijn met regelgeving, ons doel is om vooral de kwaliteitsverwachtingen van onze klanten te overtreffen en nieuwe wetenschappelijke en materiële ontwikkelingen in een vroeg stadium te integreren. Om vertrouwen op te bouwen op dit belangrijke gebied, kiezen we ervoor om ons productrisicobeheersysteem te laten certificeren volgens het meest rigoureuze certificeringsschema van derden in zijn soort: de BRC Consumer Goods General Merchandise.

BRC consumer products