Skip to main content

Thuis schoonmaken

Een schoon huis brengt vreugde

Ruim 50% van onze totale omzet wordt gerealiseerd in de consumentenmarkt. Of u nu op zoek bent naar basis schoonmaakmiddelen of nieuwe innovatieve hoog-functionele schoonmaakhulpmiddelen, wij kunnen deze producten leveren of ontwikkelen. Vakmanschap, hoge kwaliteit en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen die ons bedrijf tot een uitstekende internationale partner maken voor elke A-merk voor de (discount)retail, Cash & Carry, drogisterij, bouwmarkt en speciaalzaak.

Huishoudelijk schoonmaakgereedschap moet functioneel en betaalbaar zijn

Schoonmaakproducten speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt. met de optimale prijs-kwaliteitverhouding. 100% Conformiteit met Producteisen en productveiligheidswetgeving. Producten ontwikkeld voor een specifieke toepassing, om het huishouden te optimaliseren en het gebruik te maximaliseren. We blijven op de hoogte van de huidige marktvraag en creëren nieuwe kansen door in te spelen op behoeftes van de consument, markttrends en technologische ontwikkelingen.

Het gebruik een slim ontwikkelde producten bespaart tijd voor de leuke dingen in het leven.

Consumenten willen geen tijd besteden aan schoonmaken. Huishoudelijk artikelen van goede kwaliteit maakt het werk efficiënt, snel en leuk.

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij geven u graag meer gedetailleerde informatie.