Skip to main content

Professionele Schoonmaak

Drie belangrijke aspecten voor professionele reinigingstools

Als het gaat om professionele schoonmaakhulpmiddelen hebben we drie belangrijke succesfactoren geïdentificeerd;

1. Kwaliteit,
2. Kwaliteit,
3. Kwaliteit...

Als u op zoek bent naar professionele reinigingsartikelen die de efficiëntie verbeteren, duurzaam geproduceerd zijn en schoonmaken als niets anders, dan kunnen wij u helpen.

Professionele schoonmaakgereedschappen zijn geen standaard producten

Professionele schoonmaakgereedschappen worden veelal dagelijks gebruikt, kunnen in contact komen met specifieke reinigingschemicaliën en worden vaak tot 500 keer gewassen voordat ze worden vervangen. Dit vraagt om een andere benadering bij de productontwikkeling. Speciaal voor de professionele schoonmaakmarkt hebben we een breed assortiment microvezel-PU doeken ontwikkeld, die uitstekende reinigingsprestaties bieden in combinatie met een hoge duurzaamheid. Schoonmaakgereedschap dat door professionele schoonmakers wordt gebruikt, moet ook worden ontwikkeld met het oog op ergonomische prestaties. Product eigenschappen zoals flexibiliteit en de mogelijkheid om de doek schoon te maken zonder dat deze in een wasmachine hoeft te worden gewassen, evenals de wrijvingen bij het vegen waar we allemaal rekening mee houden.

Op zoek naar duurzame schoonmaakhulpmiddelen?

In de schoonmaakcontractaanbestedingen van grote instellingen en overheden is duurzaamheid een belangrijke factor geworden. Voor schoonmaakbedrijven is het belangrijk dat ze kunnen aantonen dat ze duurzaamheid hebben verwerkt in hun werkwijze en het gereedschap dat ze gebruiken.

We hebben producten ontwikkeld die zijn gemaakt van gedeeltelijk gerecyclede materialen, die uitstekende schone resultaten leveren zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen en tot 700x kunnen worden gewassen. Ook hebben we Nordic Swan gecertificeerde producten in ons assortiment die een extra verkoopargument kunnen opleveren.

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij geven u graag meer gedetailleerde informatie.