Skip to main content

Meewerkstage Productkwaliteit

Stageopdracht


Doe ervaring op in een productiebedrijf en hoe productie parameters de kwaliteit van producten kunnen beinvloeden

De schoonmaakdoeken die Chamlon produceert worden door consumenten en professionele schoonmakers dagelijks gebruikt. Deze textiele doeken worden na gebruik veelal gewassen in wasmachines. Vanuit een duurzaamheidsoogpunt is het wenselijk dat de producten lang mee kunnen gaan en hun functie zo goed mogelijk behouden. Wij willen graag beter begrijpen welke factoren hier van invloed zijn. Lijkt het jou leuk om onderzoek te doen en producten te kunnen optimaliseren? Solliciteer dan voor deze mooie stageopdracht.

Wat ga je doen

Tijdens de stage zul je de kwaliteit van de huidige producten in kaart gaan brengen. Hierbij wordt er gekeken naar de afbreuk van de kwaliteit na een bepaald aantal keer wassen en andere factoren.

Je krijgt tijdens de stage een vrije rol in het opstellen van het onderzoeksplan en het uitvoeren hiervan.

 De stage kent een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Samen met de kwaliteitsmanager zul je onderzoeken doen op de werkvloer en in het kwaliteit lab.  Met deze stage zal je veel ervaring opdoen met betrekking tot welke proces parameters er zijn binnen een proces en welke invloeden een wijziging in deze parameters met zich mee brengt.

Wat verwachten wij van jou

  • Je studeert aan een technische opleiding zoals bijvoorbeeld procestechnologie, chemische technologie, materiaalkunde etc.;
  • Je studie volg je op MBO niveau 4 of HBO niveau;
  • Je bent serieus en leergierig;
  • je bent in staat om meerdere keren per week naar ons kantoor te komen.

Enkele feiten

Publicatiedatum: 19 April 2022
Type contract: stage overeenkomst
Duur stage: 3-5 maanden
Werk en  denkniveau: MBO4 of HBO
Aanvang Stage: schooljaar 2022-2023
Werkweek: 32-36 uur
Salaris: MBO €250,=/maand, HBO €350,=/maand + eventueel een gedeeltelijke reisvergoeding

Contact informatie

Heb je inhoudelijke vragen over deze opdracht of wil je solliciteren , neem dan contact op met Brian Haakmeester (Quality/R&D Manager) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.